• Newbie
N / dekoracija dnevne sobe dvostrano rezbarenje poslovni poklon dekoracija Doma dekoracija korijena dekoracija zanata

N / dekoracija dnevne sobe dvostrano rezbarenje poslovni poklon dekoracija Doma dekoracija korijena dekoracija zanata

Procjena robe:
KM 0.67

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Izrađen i poliran. Boje su glatke i pune, a linije glatke. Nije lako razbiti, nije lako deformirati. Sa kineskim stilom, dobro blagoslov značenje, pošaljite prijateljima i kolegama. Može se koristiti za dom, dnevni boravak, uređenje hotela, atmosfera poboljšava ukupni stil doma. Izrađen i poliran.Boje su glatke i pune, a linije su glatke nije lako razbiti, nije lako deformisati sa kineskim stilom, dobro blagoslovno značenje, poslati prijateljima i kolegama može se koristiti za dom, dnevni boravak, uređenje hotela, atmosfera poboljšava cjelokupni kućni stilspecifikacija : Zanatstvo : okruglo rezbarenje i ručno završavanjekoristi : kolekcije za samostalnu upotrebu i pokloni materijal : veličina čempresa : oko 25*20cm skladište rezbarija1. Zanati za rezbarenje drveta ne bi trebali dugo biti izloženi visokoj temperaturi. Rezbarenje drveta se boji sušenja i treba ga redovno podmazivati za održavanje.2. Zanati za rezbarenje drveta ne smiju se stavljati u vlažne (lako se oblikuju) ili izuzetno suhe u zatvorenom prostoru. Ne duvajte o tuyere (lako se suši i puca)u sušnoj sezoni na sjeveru (uključite grijanje), preporučuje se da se rezbarije na drva ne postavljaju u prostoriju sa grijanjem, a mogu se odabrati i veliki ukrasi za rezbarenje drvenastavite čašu vode u unutrašnji poklopac staklenog poklopca kako biste spriječili da se rezbarenje drveta osuši i pukne3. Yasuo sa malim listovima šimšira je plitak. Ako je prljava, možete je obrisati blago vlažnom pamučnom krpom. Nakon brisanja, odmah nanesite ulje za održavanje (ne smije ući u vodu)paket uključen : 1*veličina dekoracije drveta je ručno mjerenje, blago odstupanje je normalno za porodicu i prijatelje.

Glavne karakteristike

Craftsmanship:
round carving and manual finishing
Uses:
self-use collections and gifts
Material:
cypress
Size:
About 25*20cm
Storage of wood carvings:
1. Wood carving crafts should not be exposed to high temperature for a long time. The wood carving is afraid of drying and needs to be oiled regularly for maintenance.:
2. Wood carving crafts should not be placed in damp (easy to molds) or extremely dry indoors. Do not blow against the tuyere (easy to dry and crack):
In the dry season in the north (turn on the heating), it is recommended not to place wood carvings in a room with heating, and large wood carving ornaments can be selected:
Put a glass of water in the inner cover of the glass cover to prevent the wood carving from drying and cracking:
3. The small-leaf boxwood Yasuo is shallow. If it is dirty, you can wipe it with a slightly damp cotton cloth. After wiping, apply oil immediately for maintenance (must be:
can not enter the water):
Package Included:
1*Wood carving decoration:
Size is manual measurement, slight deviation is normal:
Gifts for family and friends. :

Izbor kupca

Upozorenja.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Ne sramite se primiti sve nove prijedloge prije drugih.