• Newbie
2000kom navojni poklopci vodootporni plastični vijak tri u jednom priključni poklopac cilindričan za Phillips vijke, ormar, ukras za tapkanje navojni poklopac 3mm(Crni)

2000kom navojni poklopci vodootporni plastični vijak tri u jednom priključni poklopac cilindričan za Phillips vijke, ormar, ukras

Procjena robe:
KM 3.00

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

Navlake za vijke izrađene su od kvalitetne plastike, tvrde i izdržljive, nisu jednostavne za lomljenje, omogućavaju vam da ih dugo koristite. Jednostavan za korištenje i instaliranje. Pogodno za dekorativnu primjenu u zidnoj montaži okvira za fotografije, stolićima, ormarima za ormare, kućnom namještaju i kuhinjskim ormarima. Ovi plastični poklopac koristi za ukrašavanje i zaštitu vijaka. Ove plastične poklopci poklopac sakriti vijke glave od pogleda. Navlake za vijke izrađene su od kvalitetne plastike, tvrde i izdržljive, nisu jednostavne za lomljenje, omogućavaju vam da ih dugo koristite. Jednostavan za korištenje i instaliranje. Pogodno za dekorativnu primjenu u zidnoj montaži okvira za fotografije, stolićima, ormarima za ormare, kućnom namještaju i kuhinjskim ormarima. Ovi plastični poklopac koristi za ukrašavanje i zaštitu vijaka. Ove plastične poklopci poklopac sakriti vijke glave od pogleda. Karakteristike : navojni poklopci su napravljeni od plastike dobrog kvaliteta, tvrde i izdržljive, ne lome se lako, omogućavaju vam da ih koristite duže vreme. Jednostavan za korištenje i instaliranje. Pogodno za dekorativnu primjenu u zidnoj montaži okvira za fotografije, stolićima, ormarima za ormare, kućnom namještaju i kuhinjskim ormarima. Ovi plastični poklopac koristi za ukrašavanje i zaštitu vijaka. Specifikacije : Materijal : Plastika. Boja : Crna. Paket uključuje : 2000kom navojni poklopac poklopca.

Glavne karakteristike

Izbor kupca

Upozorenja.

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Ne sramite se primiti sve nove prijedloge prije drugih.